HAYME HATUN ANAOKULU
DUMLUPINAR MAH. 74 SK. HAYME HATUN ANAOKULU BLOK NO: 21 BUCA / İZMİR
02324204720

VİZYON

Çocuklarımızın bütün gelişim alanlarında sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişimlerini sağlayarak, yapıcı, yaratıcı, eleştirel düşünme becerisine sahip, problem çözme yeterliliğini kazanmış, insan haklarına saygılı, paylaşımcı, hoşgörülü, milli ve manevi değerleri benimsemiş, bunları koruyan ve geliştiren özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, mutlu ve sevgi dolu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve geleceği şekillendirecek nesiller olarak hayata hazırlamaktır.

MİSYON

Okul öncesi eğitiminin amaçları doğrultusunda bütün çocukların; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine; bütün gelişim alanları itibariyle sağlıklı ve dengeli bir şekilde gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmalarını; Türkçeyi doğru ve güzel konuşmaları; çocuklara sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışlar kazanmalarını; onlara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak ve aynı zamanda onları ilkokula hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

08:00-13:00 13:00-18:00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İlçe merkezinde olup Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi yanındadır. İl Merkezine (Konak) yaklaşık 8 Km´dir.

Dumlupınar Mahallesi 74 sokak No: 21 Buca/İzmir