KADROMUZ

FATMA DEV - OKUL MÜDÜRÜ

1977 yılında Mersin Tarsus´ta doğdu.Öğrenim hayatına Huzurkent Latife Hanım İlkokulu´nda başladı.Ortaokul ve lise öğrenimini Huzurkent Danyal Uysal Lisesi´nde tamamladı.2002 yılında Anadolu Üniversitesi Halkla ilişkiler Bölümünü bitirdi.2008 yılında ise Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği´nde lisansını tamamlayarak, Hatay Tanışma Köyü İlkokulu´na atandı.2011 yılında tayin nedeniyle okul öncesi öğretmeni olarak Balçova Ertuğrul Gazi İlkokulu´nda göreve başladı.Daha sonra aynı okulda Müdür Yardımcısı ve ardından Müdür Vekilliği görevine başladı.Şu anda Buca Hayme Hatun Anaokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. 2022 yılında Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Ana bilim Dalı, Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Aynı zamanda Anadolu üniversitesi Açıköğretim fakültesi Sosyoloji bölümü öğrencisidir.

02324204720
E-Posta